Un gând bun în asfințit..

Ai să realizezi într-un final, adevărata putere a dragostei, în momentul în care nu îți dorești mai mult, decât să îl privești profund în ochii săi și să te îmbraci cu parfumul lui. Că nu ai nevoie de versuri de dragoste care să îți îmbrățișeze timpanul, ci mai degrabă, de cuvinte surde ce răsună asurzitor în suflet. Cu timpul, ajunsesem să mi te imaginez ambiguu, construindu-ți gânduri bune, un zâmbet atât de frumos precum un răsărit și mai presus, reflectam asupra sufletului tău și continuam să te modelez prin gânduri, constituind astfel o speranță că ai putea fi tangibil. Surprinzător, ești mai mult decât îmi puteam dori. Ești omul ce a reușit să distrugă gratiile ce erau așezate drept prefață a sufletului meu, doar cu puterea unui zâmbet, omul ce îmi îmbrățișează gândurile cu privirile sale suave și îmi împărtășește o stare sufletească lipsită complet de zbucium. Armonia pe care am clădit-o împreună este cel mai de preț sentiment ce se cuibărește sfios între bătăile inimilor noastre.

Nu aș dori ca timpul nostru să fie unul mărginit, dar dacă vreodată acesta ne va juca feste și o să ne pierdem prin acest univers, o să știu că sufletul tău și al meu au aceeași nuanță de puritate.

„Amestecă iubirea cu prietenia, adaugă încet încredere. Combină totul cu răbdare. Pune bunătate și respect. Adaugă speranță și presară mult zâmbet. Amestecă totul cu devotament. Oferă asta zilnic, condimentând cu iertare.” – Vitali Cipileaga – „De vorbă cu Emma”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s