Pentru tine..

Întrebarea te străpunge înspăimântător pe coloana vertebrală, cum reușești să găsești puterea de a ucide tristețea în lanul acesta de oameni seci? și mai precis, unde o găsești?  

De-a lungul timpului trecut mi-am purtat sufletul prin brațe atât de reci și seci, încât reușisem să pierd puterea de a fi eu. Mă uitasem pe marginea unei prăpastii, cu picioarele goale, pătate de amarul dulce al disperării. Eșuam de fiecare dată când încercam să îmi desprind trupul din nămolul prezent al sufletelor moarte. Credeam în destinul nemilos de a ierta la nesfârșit greșeli colosale doar pentru a simți din nou acele brațe în jurul meu, acel gust al buzelor cărnoase, sau acel parfum dulce ce-mi încălzea plămânii. Îmi secam sufletul în fiecare clipă când îmi părăseam propria ființă din dorința de a încălzi un altul. Eu, pe vremea aceea, am greșit. Om drag, pe tine nu te las să pierzi acest joc mizer, nu îmbrățișa culmile agoniei, nu îți răci palmele tale calde încercând să încălzești un suflet rece. Nu îți construi iluzii din plastilină prăfuită de minciuni, nu îți paria timpul în jocul acesta copilăresc, timpul tău este tot ce ai, ai momentul de acum, în care poți face orice. Alege să crezi în tine chiar dacă toți te-au uitat, alege să construiești poduri peste râuri pline de vorbe nemilioase și să ajungi să fii cum îți dorești. Nu te lăsa pe loc secund doar pentru că iubești, învață-te să te iubești pe tine, primordial, oamenii sunt doar trupuri călătoare, tu ești veșnic prin ființa ta.

Răspunsul se regăsește întotdeauna în sufletul tău, tu ești puterea de care ai nevoie să te ridici din abisul pe care îl resimți continuu. Nu aștepta ca alte trupuri să aibă curajul să își irosească timp pentru a fi alături de tine. Tu ești mult mai mult decât te lași să crezi, nu te părăsi pe tine, încercând să îi găsești pe alții. Crezi în tine și în puterea ta de fi salvat de propria ființă.. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s