Un bărbat îndrăgostit IV..

Ascunși în noaptea asta blestemată, aș putea să trăiesc un infinit de sentimente doar privind-o cum își interpretează rolul. Degetele sale au pășit flămânde pe obrazul meu stâng, fredonând, parcă, un întreg catren de regrete. Am rămas înmărmurit la filmul ce se derula lent, suprinzând-o pe ea, în rolul principal. Pare că am întârziat la început și nu am apucat să facem cunoștiință,  dar chipul ei angelic îmi transpune gândurile prin toată ființa sa și nu am curajul să cobor privirea asupra trupului ei. Așezată nefiresc de naivă pe scaunul din dreapta al mașinii, este asemeni unei patime otrăvitoare ce mă privește suav printre picăturile de întuneric.  Într-un dulce târziu, m-a îmbrățișat, cuprinzându-mi, parcă, sufletul în brațele sale, răvâșindu-mi gândurile și agitându-mi pulsul la un nivel inexplicabil.

„Îmi permiți să te ucid lent, dragul meu?” 

Cuvintele ei cântăreau precum versurile pieselor pe care nuntașii dansează vals și se sărută pasional, dar când mi le-a fredonat, s-au lovit puternic de timpan și parcă un adevărat haos mi s-a destăuinuit. Răspunsul meu era evident și atât de neînsemnat încât am prins-o cu disperare, așezând-o în brațele mele, părul ei întunecat căzându-i alene pe volan. Era asemeni unei poezii, flâmândă de sentimente, cuprinsă în brațele unor cuvinte fără sens, cu o rimă atât de perfectă și versurile ce parcă i se citeau grațios pe buzele sale roșii. Mă rodeau sentimente puternice și corpul îmi era amorțit, cu toate acestea, nevoia de a profita de momentele alături de ea a pus stăpânire și am sărutat-o pasional preț de câteva clipe, ce s-au prelins spre o eternitate. Ne-am contopit într-o dragoste divină.

Cu cât doream eu să prelungesc aceste momente, nu a mai rezistat,  mi-a lăsat amprentele buzelor sale, pătate de amărăciune, pe obrazul meu stâng pentru o eternitate, și-a luat rămas bun, adunând în palmele sale fărâme din inima mea. M-a ucis..

„Tu ești frica mea, puternică, adâncă..” 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s