„It’s pointless like tears in the rain..”

Și nu am mințit când ți-am mărturisit că tu ești omul meu. Am vorbit însă, prin cuvinte strâmbe în noaptea în care nici măcar luna nu ne mai acompania cu lumina sa. Atunci, nu am vrut să pleci, eu nicidecum să te părăsesc, intenția mea a fost să te am alături, indiferent de demonii ce continuau să-mi calce pe urme, murdărindu-mi umbra cu păcat.

Pe vremea aceea, am purtat pe umeri un adevărat blestem, ajungând să-mi murdăresc sufletul în goana de a înțelege bestiile ce tot continuau să se numească oameni. Însă am obosit, infernul pe care l-am resimțit nu se va termina niciodată cu adevărat, doar că am ales să mă strecor printre decor, să trag cortina îndoliată în fața cuvintelor imorale, înfuriindu-i de-a dreptul. Nu mă pot împotrivi unor oameni ce sunt ghidați spre rău, nu sunt atât de puternică, dar timpul este și într-un târziu conștiința le va străpunge rânjetul pueril.

Pentru noi, a trecut timp, dar nevoia de a-ți vorbi nu s-a stins, mă trădează zilnic, dorința de a străpunge zidul ce s-a construit între noi. Precum doi imaturi, am pus cărămizi împreună, dirijați de orgolii nătânge și nici măcar pentru o clipă nu am avut curajul de a înfrânge destinul nostru construit ambiguu din perspectiva lor. Ți-am promis că nu-ți voi scrie cât voi fi fără tine, dar cum aș putea să îndeplinesc această promisiune, când te simt prezent într-un timp mort. Mi te-ai prelins pe retină, tăcut, precum un instrument ce are toate coardele rupte și ți-ai întipărit amprentele tale pe sufletul  meu, puternic. În ciuda cuvintelor pictate pe geamul aburit, nu am crezut că o să sfârșesc prin a-ți căuta ochii întunecați printre alți ochi străini și nicidecum că m-am închinat unor promisuni de-o noapte, precum o nălăucă. Nu mai am puterea să te caut, dar îmi doresc să te găsesc.. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s