„Un actor grăbit..”

## Ia-mă de mână și nu îmi mai da drumul niciodată.

## Niciodată este un termen prea vag, prea etern.

## Atunci ține-mă alături de tine, pentru totdeauna.

## Ar fi prea infim. Ti-aș păstra sufletul alături de sufletul meu în prezent, indiferent că discutăm de prezentul acesta sau de prezentul de peste 70 de ani. Îmi ești prezentă și așa o să-mi fii mereu.


Te-am mânjit cu atâta ură și blestem încât am ajuns să gust din sufletul tău în vis, să te contopesc, pe tine, cel ce obișnuiai să fii odinioară și să te cuprind în abisul gândurilor mele, vinovat. Obișnuiai să înghesui gesturi mici printre greșeli oripilante și să nu îți imaginezi vreodată că faptele tale vor avea cumva vreun rezultat nefavorabil. Iar tot ce a fost complicat odată, a lăsat un gol prezent, o liniște morbidă.

S-au amplasat cortine pătate de confuzie și regret după iubirea noastră. Spectatorii încă mai suspină rușinați după sărutările noastre pătimașe și ne plâng de milă înspăimântați. Nu am avut curajul să le dau dreptul la replică, nicidecum să te critic pentru rolul dur și înfiorător. Mai degrabă, am avut răbdare să înțeleg comportamentul haotic pe care îl purtai cu atâta măestrie precum o haină. Iartă-mă că am lăsat timpul să poposească alături de trupurile noastre și am greșit crezându-te etern..

Advertisements

2 thoughts on “„Un actor grăbit..”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s