Dragă femeie,

Îți scriu această scrisoare să-ți reamintesc faptul că nu este doar luna ta, nu este doar ziua ta, pe 8 martie, ci este ziua ta în fiecare zi din viața ta. Dăruiește-mi sufletul tău, în dar, pentru a-l curății de durere și lacrimi, dar și zâmbetul tău, să-l tratatez cu sărutări și îmbrățișări, iar mai târziu să le porți cu mândrie. Știu că trandafirii sunt florile tale favorite, dar el  a amețit printre lalele, sau poate a uitat de ziua voastră, sau poate el nici nu te observă, te înțeleg, dar împăturește aceste gânduri morbide într-o hârtie și aruncă-le pe mare. Împodobește-ți casa cu mireasma florilor de primăvară, lasă păsările să-ți cânte serenade, iar casa ta să fie împodobită cu fericire. Universul tău este pictat în întregime de tine, tu alegi culorile, așa că ai grijă de fiecare dată să potrivești bine nuanțele de albastru ale cerului cu galbenul arzător al soarelui, să-ți decorezi trupul în zâmbete sincere și iubire de sine. Poate ai uitat că ești minunată și puternică. Eu sunt aici să-ți reamintesc că ai trecut prin tunete și fulgere și deasupra ta mai este doar un norișor, floare la ureche pentru un suflet ca și tine.

P.S.: Nu aștepta ca să te iubească el, nu are nici o putere asupra ta, tu însăți, să te iubești pe tine, ca să le dăruiești și celorlalți puterea de a o face-o fără probleme! 
Iubirea de sine nu înseamnă narcisism, ci putere.

Advertisements

2 thoughts on “Dragă femeie,

 1. Madalin says:

  Lucrurile simple fac diferenta intotdeauna.Nu trebuie sa astepti o zi anume ca sa daruiesti o floare,8martie nu este o obligatie ci un semnal transmis barbatului atragandu-i atentia ca femeia nu trebuie neglijata niciodata.
  ,,Fluturii traiesc doar o zi pe pamant ”.Asa si noi,avem doar o viata in care ne putem demonstra iubirea fata de persoana iubita.Uneori traim cu sentimentul ca nu suntem fericiti,ca am facut alegerea gresita sau ca avem principii diferite in relatie,dar poate nu facem ceea ce trebuie si ne ascundem dupa false argumente.
  Femeia este ,,darul” cel mai frumos pe care un barbat il poate avea.Nu te poti considera barbat daca nu ai langa tine o femeie.
  Asa ca draga femeie, bucura-te de acest har de la Dumnezeu.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s